Autokatokset


Karkkilan Höylähirsi valmistaa mittatilauksena hirsiset autokatokset. Autokatos valmistetaan puuosia myöten mittojesi mukaan. Pitkän kokemuksen ansiosta olemme suunnitelleet tuotantomme erittäin tehokkaaksi ja tästä syystä räätälöityjen autokatosten hinta on kilpailukykyinen ja laatu korkea.

Kerro ideasi meille ja toteutamme tarpeittesi mukaisen autokatoksen tai autotallin. Autokatoksen yhteyteen rakennettaan usein myös varasto tai teknisiä tiloja. Hirsinen autokatos on näyttävä suoja autollesi. Autokatokset toimitetaan täytenä puuosatoimituksena tai hirsikehikkona.


Autokatoksen suunnittelu

Autokatos valmistetaan asiakkaan piirustuksista tai suunnittelupalvelumme piirtämänä. Kun kerrot tarpeesi, ammattitaitoinen suunnittelumme varmistaa, että autokatoksestasi tulee toimiva kokonaisuus. Autokatosten suunnittelussa otamme huomioon myös pihapiirin muut rakennukset esim. kattokulmien suhteen. Autokatoksesta saadaan näin mukavasti pihapiiriisi hyvin istuva rakennus.

Kokenut suunnittelupalvelumme varmistaa autokatoksen vahvan rakenteen, käytössä toimivat ratkaisut ja tyylikkään ulkoasun.

Pyydä tarjous hirsisen autokatoksen suunnittelusta ja valmistuksesta.

Autokatoksen valmistus

Kotimainen työvoimamme valmistaa autokatokset tehtaallamme Karkkilassa. Hirret valmistamme vientikuivasta kuusesta ja männystä. Kevyimmissä autokatoksissa käytetään 45 mm hirttä, mutta tarvittaessa toteutamme myös suurikokoiset rakennukset vaikka 120 mm hirrestä. Tarvittaessa höyläämme myös erikoismitallisia hirsiä.

Karkkilan Höylähirsi valmistaa rakennuksiin myös listat, paneelit ja lattialankut, vakiomittaisina tai erikoismitoilla. Pyydä tarjousta täydestä puuosatoimituksesta tai pelkästä hirsikehikosta.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!