Autotallit


Karkkilan Höylähirsi valmistaa hirsiset autotallit – juuri sellaisia kuin haluat. Autotalli valmistetaan puuosia myöten mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Tehokkaan tuotantomme ja pitkän kokemuksen ansiosta räätälöityjen autotallien hinta on erittäin kilpailukykyinen ja laatu korkea. Haluamme varmistaa tallin käytettävyyden ja toimivuuden. Tästä syystä selvitämme aina rakennuksen käyttötarkoituksen. Näin varmistamme esimerkiksi sen, että isompikin auto mahtuu sisään autotalliin, autoon on helppo kulkea ja se on helppo lastata myös tallissa sisällä.

Kerro ideasi meille ja Karkkilan Höylähirsi toteuttaa tarpeittesi mukaisen autotallin tai autokatoksen. Voit suunnitella autotallin yhteyteen teknisiä tiloja tai varastotilaa. Höylähirrestä tehty autotalli on näyttävä suoja autollesi. Autotallit toimitetaan täytenä puuosatoimituksena tai hirsikehikkona.


Autotallin suunnittelu

Autotalli voidaan valmistaa asiakkaan piirustusten mukaan tai suunnittelupalvelumme piirtämänä. Joustavan suunnittelun ja autotallien valmistuksen ansiosta voimme ottaa huomioon pihapiirin muut rakennukset esim. kattokulmien suhteen. Autotallista saadaan näin mukavasti pihapiiriisi hyvin istuva rakennus.

Kokenut suunnittelupalvelumme varmistaa autotallisi vahvan rakenteen, käytössä toimivat ratkaisut ja tyylikkään ulkoasun.

Pyydä tarjous hirsisen autotallin suunnittelusta ja valmistuksesta.

Autotallin valmistus

Autotalli valmistetaan kotimaisin voimin tehtaallamme Karkkilassa. Hirsien valmistuksessa käytetään vientikuivaa kuusta ja mäntyä. Kevyimmissä autotalleissa käytetään 45 mm hirttä, mutta tarvittaessa toteutamme myös järeät ratkaisut aina 120 mm hirsiin saakka. Tarvittaessa höyläämme myös erikoismitallisia hirsiä.

Karkkilan Höylähirren hirsiseen autotalliin saat myös listat, lattialaudat ja paneelit. Vakiomittaisten puuosien lisäksi höyläämme autotalliin erikoismitalliset, kuten esim. ylileveät puuosat.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!