Grillikatokset


Hanki näyttävä hirsirakenteiden grillikatos mökillesi tai kotipihaan. Valmistamme grillikatokset mittatilaustyönä toiveittesi mukaan. Grillikatokset valmistetaan täysinä puuosatoimituksina tai kehikkoina. Kun grillikatos valmistetaan mittojesi mukaan, voit sijoitella kalusteet, penkit, pöydät ja grillausalueen juuri haluamallasi tavalla.

Tilaa Karkkilan Höylähirreltä pieni, kevytrakenteinen tai jykevä grillikatos suuremmalle porukalle.Grillikatoksen valmistus ja puuosat

Grillikatokset valmistetaan tehtaallamme Karkkilassa, 100% kotimaisin voimin. Hirret höyläämme ja salvostamme kuusesta ja männystä. Sahatavara on kosteudeltaan vientikuivaa.

Lattialankut, listat tai paneelit höyläämme haluamaasi mittaan. Vakiomittaisten puuosien lisäksi höyläämme erikoismitallisia puuosia ja hirsiä.

Grillikatokset valmistetaan täysinä puuosatoimituksina tai kehikkoina – tarpeesi mukaan. Kysy meiltä myös kuljetusta.

Toimiva grillikatos hyvällä suunnittelulla

Hyvin suunniteltu hirsinen grillikatos ei pelkästään anna suojaa säältä. Katos toimii myös seurustelupaikkana ja siellä on tietenkin hyvä valmistaa ruokaa.

Laadusta emme tingi, mutta hintamme ovat silti erittäin kilpailukykyisiä. Vuosien kokemuksella olemme kehittäneet tuotannostamme erittäin joustavan ja tehokkaan.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous toiveittesi mukaisesta grillikatoksesta.

Grillikatos valmistetaan Karkkilan Höylähirren tai asiakkaan suunnitelman mukaan. Tarvittaessa voit kertoa ideasi sekä tarpeesi meille ja suunnittelupalvelumme tekee sinulle valmiin suunnitelman grillikatoksen rakenteesta. Pitkän kokemuksemme ansiosta valmistamamme katokset ovat kestäviä, toimivia ja tyylikkäitä.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!