Grillikodat


Tilaa Karkkilan Höylähirren tyylikäs hirsinen grillikota mökillesi, eräkämpälle tai kotipihaan. Toiveittesi mukainen grillikota valmistetaan mittatilaustyönä, joten saat varmasti siitä sellaisen kuin haluat. Hirsiset grillikodat valmistetaan täysinä puuosatoimituksina tai kehikkoina.

Mittatilauksena tehtyyn grillikotaan voit sijoitella kalusteet, penkit, pöydät ja grillausalueen juuri haluamallasi tavalla. Meiltä saat kevytrakenteisen grillikodan tai jykevän grillikodan suurellekin porukalle.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous toiveittesi mukaisesta grillikodasta.


Toimiva grillikota hyvällä suunnittelulla

Hyvin toteutettu grillikota on miellyttävä, säältä suojassa oleva grillauspaikka, jossa on myös miellyttävä ruokailla. Grillikota toimii myös seurustelupaikkana.

Grillikodat valmistetaan asiakkaan tai Karkkilan Höylähirren suunnitelman mukaan. Suunnittelupalvelustamme saat apua grillikodan rakenteeseen, ulkonäköön ja käytettävyyteen liittyvissä asioissa. Tarvittaessa voit kertoa ideasi ja jättää grillikodan suunnittelun kokonaisuudessaan meille. Pitkän kokemuksemme ansiosta löydämme grillikotaasi toimivan ja tyylikkään ratkaisun.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous toiveittesi mukaisesta grillikodasta.

Grillikodan valmistus ja puuosat

Grillikodat valmistetaan Karkkilassa, 100% kotimaisin voimin. Grillikodan hirret höyläämme ja salvostamme kuusesta ja männystä. Sahatavarana käytetään vientikuivaa puuta.

Grillikodan lattialankut, listat tai paneelit höyläämme haluamaasi mittaan. Höyläämme puuosia vakiomittaan ja erikoismittaan.

Hirsinen grillikota valmistetaan tarpeittesi mukaan täysinä puuosatoimituksina tai kehikkoina. Kysy meiltä myös grillikodan kuljetusta.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!