Hirsimökit


Valmistamme hirsimökit asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä. Hirsimökkien suunnittelupalvelulla varmistamme ideasi toimivuuden ja toiveittesi mukaisen, toimivan hirsimökin.

Otamme hirsimökin suunnittelussa huomioon myös pystytysympäristön, tuli mökkisi sitten järvenrantaan, merenrantaan tai eräkämpäksi korpeen. Tuo siis ideasi meille ja me toteutamme sen.

Kotimainen, kokenut henkilökuntamme takaa hirsimökkien korkean laadun. Pitkän kokemuksen ansiosta valmistuksemme on tehokasta, hyvin suunniteltua ja tästä syystä hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä.Paneelit, listat ja lattialaudat hirsimökkiin

Karkkilan Höylähirreltä saat hirsimökkiisi myös paneelit, listat ja lattialaudat, joita höyläämme vakio- ja erikoismittaisina, kuten esim. erikoisleveinä.

Hirsimökin valmistus

Hirsimökki rakennetaan yleensä 70 mm, 92 mm tai 120 mm paksusta hirrestä. Käytettävän hirren paksuus riippuu rakennettavan hirsimökin koosta, ulkonäköön liittyvistä toiveista ja siitä kuinka hirsimökin eristys halutaan toteuttaa.

    Hirsien koot
  • 70 x 170 mm
  • 92 x 170 mm
  • Erikoishöyläykset

Höyläämme hirsimökin hirret männystä ja kuusesta, vientikuivasta sahatavarasta ja salvostamme hirret itse. Hirsimökit valmistetaan Karkkilan tehtaallamme, kotimaisin voimin.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!