Hirsisaunat


Hanki Karkkilan Hoylähirren valmistama Suomalainen hirsisauna!

Meiltä löydät aina mieleisesi, mittojesi mukaisen saunan, sillä valmistamme hirsisaunat mittatilaustyönä. Vuosikymmenien varrella olemme valmistaneet asiakkaillemme saunamökit, kotasaunat, pihasaunat ja savusaunat.

Hirsisauna on perinteisin suomalaisista saunarakennuksista. Pysyvä asutus ja maanviljely synnyttivät hirsirakenteiset riihisaunat, joista ajan myötä kehittyi nykyinen hirsisauna. Näiden perinteiden hengessä valmistetaan myös Karkkilan Höylähirren höylähirsiset hirsisaunat. Perinteisten hirsisaunojen lisäksi toteutamme myös modernit ratkaisut.Hirsisaunan valmistus

Valmistamme hirsisaunat täytenä puuosatoimituksena asiakkaan tai Karkkilan Höylähirren suunnittelupalvelun piirustusten mukaan. Tehokas valmistuksemme perustuu pitkään kokemukseen ja tästä syystä asiakkaalle räätälöityjen, laadukkaiden hirsisaunojen hinta on erittäin kilpailukykyinen.

Hirsisaunan suunnittelupalvelu

Hirsisaunan tilausta varten sinun ei tarvitse teettää omia piirustuksia. Riittää että sinulla on idea siitä mitä tarvitset ja suunnittelupalvelumme tekee piirustukset hirsisaunasta valmiiksi. Suosittelemme suunnittelupalvelun käyttöä, sillä me tiedämme, kuinka hirsisaunastasi saadaan tyylikäs, käytännöllinen, kestävä ja helposti pystytettävä.

Toteutamme modernin tai perinteisen hirsisaunan, juuri sellaisena kuin haluat.

Hirsikehikko ja puuosatoimitus

Hirsisaunassa käytettävät höylähirret höylätään ja salvostetaan tehtaallamme Karkkilassa. Hyvän sijaintimme ansiosta toimitukset Etelä-Suomen alueella ovat kohtuuhintaisia. Käytettävän hirren paksuus valitaan hirsisaunan koon ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Voit viimeistellä hirsisaunasi Karkkilan Höylähirren höyläämillä lattialaudoilla, paneeleilla ja listoilla, jotka voit myös teettää mittatilaustyönä, esim. ylileveää lattialankkua.

Työvoimamme on 100% kotimaista.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!