Hirsitalot


Karkkilan Höylähirsi valmistaa laadukkaat, kotimaiset hirsitalot. Hirsitalo toteutetaan räätälöityinä, asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltuina. Hirsitalo voidaan myydä täysinä puuosatoimituksina tai pelkkänä kehikkona, eli hirsitoimituksena.

Hirsitalot rakennetaan asiakkaan tekemien piirustusten mukaisesti, mutta tarvittaessa suunnittelemme asiakkaan puolesta käyttötarkoitukseen ja sijaintiin parhaiten sopivan hirsitalon. Varmista hirsitaloosi tulevien ratkaisujen toimivuus suunnittelupalvelumme avulla.

Vahva hirsiosaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta, tuotantomme on hyvin joustavaa ja tehokasta. Olemme pystyneet pitämään mittatilaustyönä valmistetun hirsitalon hinnan kilpailukykyisenä.


Hirsitalovalmistus

Hirsitalo, esimerkiksi omakotitalo, rakennetaan yleensä, vähintään 92 mm paksusta hirrestä tai 120 mm hirrestä. Tarvittaessa pystymme erikoishöyläyksenä toimittamaan myös asiakkaan toivomat hirsipaksuudet ja toteuttamaan myös järeät ratkaisut hirsitaloosi. Meiltä saat myös liimapuupalkit.

Hirsitalon hirret tehdään vientikuivasta sahatavarasta, männystä ja kuusesta. Hirsimökkien valmistuksessa käytetään kotimaista työvoimaa ja talot valmistetaan Karkkilassa.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!