Huussit


Tilaa Karkkilan Höylähirreltä mittojesi mukainen hirsirakenteinen huussi. Valmistamme perinteiset selkeärakenteiset ja yksinkertaiset huussit, sekä näyttävät erikoisrakenteiset ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan. Tavanomaiseen huussiin saat yksilöllistä ilmettä erilaisilla ikkunoilla tai oviratkaisuilla, joiden suunnitteluun saat meiltä apua.

Ulkohuussi on perinteinen suomalainen kesämökkien wc. Nykyaikaisten kuivakäymälöiden ansiosta huussi on myös ekologinen ratkaisu.


Ulkohuussin rakentaminen ja suunnittelu

Kun haluat panostaa huussin sisustukseen, saat Karkkilan Höylähirreltä myös ulkohuussin paneelit, listat ja lattialankut mittojesi mukaan.

Suunnittelupalvelumme auttaa tarvittaessa suunnittelemaan pihapiiriisi ulkoasultaan sopivan, huomaamattoman tai näyttävän huussin.

Huussit toimitetaan joko täysinä puuosatoimituksina tai kehikkoina. Ulkohuussit valmistetaan Karkkilassa Karkkilan Höylähirren itse höyläämistä hirsistä. Hirsien valmistuksessa käytetään vientikuivaa mäntyä ja kuusta. Kevytrakenteiset huussit valmistetaan pääsääntöisesti 45 mm hirrestä.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!