Huvimajat


Karkkilan Höylähirsi valmistaa hirsirakenteiset huvimajat mittatilaustyönä, juuri sellaisena kuin haluat. Vahvan osaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta pystymme valmistamaan toiveittesi mukaisen, laadukkaan huvimajan erittäin kilpailukykyisellä hinnalla. Teemme tarjouksen huvimajasta piirustustesi mukaan tai voit pyytää tarjouksen ideasi tai käyttötarpeesi mukaisen huvimajan suunnittelusta ja toteutuksesta.


Huvimajan valmistus

Huvimajat valmistetaan Karkkilan Höylähirren tehtaalla Karkkilasta, josta asiakas noutaa täyden puuosatoimituksen tai halutessaan pelkän kehikon. Voit kysyä myös meiltä kuljetuksista. Höyläämme ja salvostamme hirret vientikuivasta sahatavarasta. Hirsien materiaalina käytämme laadukasta mäntyä ja kuusta.

Paneelit, listat ja lattialaudat huvimajaan

Huvimajat toimitetaan täysinä puuosatoimituksina tai kehikkoina. Tilaa meiltä huvimajaasi lattialankut, paneelit ja lista.

Rentoudu huvimajassa

Hanki toiveittesi mukainen, näyttävä, hirsirakenteinen huvimaja Karkkilan Höylähirreltä. Karkkilan Höylähirren valmistamassa huvimajasta saat oivan paikan seuranpitoon tai rauhoittumiseen. Huvimajaan pääset säänsuojaan, pysymällä silti lähellä luontoa tai puutarhaa. Huvimajassa voit ruokailla, nostaa vieraittesi kanssa maljaa tai vetäytyä lukemaan kirjaa.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!