Kotasaunat


Hirsinen kotasauna myydään täytenä puuosatoimituksena tai hirsikehikkona. Kotasaunan hirret höyläämme ja salvostamme itse, sillä haluamme varmistaa tuotteidemme laadun. Kotasauna on kompakti ratkaisu mökille, eräkämpän peseytymispaikaksi tai kotipihaan.

Kotasauna valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä. Jos itselläsi ei ole piirustuksia tai valmista suunnitelmaa, suunnittelupalvelumme piirtää kestävän, kauniin ja käytännöllisen kotasaunan tarpeittesi mukaan.


Paneelit, lattialankut ja listat

Karkkilan Höylähirsi höylää ja myy myös listat, paneelit ja lattialankut. Yleisimpien mittojen lisäksi valmistamme myös erikoishöylätyt, erikoismitalliset paneelit, lattialankut ja listat.

Kotasaunan rakenne

Kevytrakenteinen kotasauna rakennetaan yleensä 45 x 170 mm hirrestä. Jos kotasaunasta halutaan merkittävästi suurempi, kasvaa myös hirren paksuus.

Kotasaunan hinta

Koska kotasaunat valmistetaan mittatilaustyönä, valmista hinnastoa ei ole. Kovan osaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta tuotantomme on tehokasta ja tästä syystä hintamme on erittäin kilpailukykyinen. Pyydä tarjousta ja vertaa laatua!


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!