Piharakennukset


Karkkilan Höylähirsi valmistaa hirsirakenteisia piharakennuksia – juuri sellaisia kuin haluat. Piharakennukset valmistetaan puuosia myöten mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Tehokkaan tuotantomme ja pitkän kokemuksen ansiosta räätälöityjen ratkaisujen hinta on silti erittäin kilpailukykyinen ja laatu korkea.

Kerro ideasi meille ja toteutamme tarpeittesi mukaisen piharakennuksen.


Piharakennuksen suunnittelu

Piharakennus voidaan valmistaa asiakkaan piirustusten mukaan. Myös pelkkä idea piharakennuksen käyttötarkoituksesta ja ulkoasusta riittävät, sillä suunnittelupalvelumme piirtää piharakennuksen puolestasi. Kokenut suunnittelupalvelumme varmistaa piharakennukseesi vahvan, kestävän rakenteen, käytännölliset, käytössä toimivat ratkaisut ja tyylikkään ulkoasun.

Piharakennusten valmistus

Piharakennukset valmistetaan 100% kotimaisin voimin Karkkilan tehtaalla. Hirsien valmistuksessa käytetään vientikuivaa kuusta ja mäntyä. Kevyimmissä piharakennuksissa käytetään 45 mm hirttä, mutta tarvittaessa toteutamme myös järeät ratkaisut aina 120 mm hirsiin saakka. Kysy myös erikoismitallisia hirsiä.

Meiltä saat piharakennukseesi myös listat, lattialaudat, seinäpaneelit ja kattopaneelit. Vakiomittaisten puuosien lisäksi höyläämme erikoismitalliset, kuten esim. ylileveät puuosat piharakennukseesi.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!