Pihavarastot


Hanki laadukas hirsinen pihavarasto, pidä piha siistinä ja työkalut suojassa.

Karkkilan Höylähirsi valmistaa mittatilaustyönä käytännölliset, kestävät ja tyylikkäät pihavarastot. Autamme suunnittelemaan pihaan ja muihin pihapiirin rakennuksiin sointuvat pihavaraston, esim. samalla kattokulmalla. Pihavarastot myydään joko täytenä puuosatoimituksena tai kehikkona – tarpeittesi mukaan.

Hirsirakenteinen pihavarasto antaa näyttävän suojan työkaluille, ruohonleikkureille, koneille, polttopuille ja puutarhatarvikkeille. Karkkilan Höylähirren pihavaraston hirsiseinään on helppo kiinnittää mm. hyllyt, työkalut ja tarvikkeet. Myös oviaukot voidaan suunnitella mittojesi mukaan, jolloin suurienkin esineiden säilytys on vaivatonta, tai voit esim. ajaa peräkärryllä tavaraa suoraan pihavarastoon.

Ikkunallisen piharakennuksen voit muuntaa tarvittaessa vierasmajaksi.


Pihavaraston suunnittelu

Pihavarastot valmistetaan asiakkaan piirustusten mukaan, mutta myös suunnittelupalvelumme piirtää pihavaraston puolestasi. Pitkä kokemuksemme hirsirakennusten suunnittelusta varmistaa sen, että pihavarastoosi tulee kestävät rakenteet, käytössä toimivat ratkaisut ja tyylikäs ulkoasun.

Pihavaraston valmistus

Pihavarastot valmistetaan Karkkilan tehtaallamme, 100% kotimaisin voimin. Hirret höylätään ja salvostetaan vientikuivasta kuusesta ja männystä. Kevyimmät pihavarastot valmistetaan 45 mm hirrestä, mutta valmistamme myös suuret piharakennukset, aina 120 mm paksuisista hirsistä. Kysy myös erikoismitallisia hirsiä.

Pihavaraston lattialaudat, listat ja paneelit höylätään haluamallasi tavalla. Vakiomittaisten paneelien, listojen ja lankkujen lisäksi höyläämme erikoismitalliset puuosat.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!