Puuvajat


Karkkilan Höylähirren höylähirsisestä puuvajasta saat silmää miellyttävän ja käytännöllisen säilytyspaikan polttopuille. Puuvaja valmistetaan mittatilaustyönä, toiveittesi mukaan. Tarvittaessa voit toteuttaa esim. läpiajettavan puuvajan, johon voit tuoda autolla tai mönkijällä puut suoraan sisään.

Valmistuksen joustavuuden ansiosta puuvajasta saadaan muihin pihan rakennuksiin hyvin sointuva puuvarasto. Hyvin suunniteltu puuvaja toimii myös kätevänä varastona pihan tarvikkeille ja työkaluille. Puuvajan hirsiseinään on helppo kiinnittää hyllyt ja työkalut.


Puuvajan valmistus ja puuosat

Kevyet puuvajat valmistetaan 45 mm hirrestä, mutta suuremmat rakennukset valmistetaan 70 mm, 92 mm tai 120 mm paksuisista hirsistä. Puuvajat valmistetaan tehtaallamme Karkkilassa, 100% kotimaisin voimin. Kuljetukset Etelä-Suomen alueella on helppo järjestää hyvän sijainnin ansiosta. Puuvajan hirret höyläämme ja salvostamme itse vientikuivasta kuusesta ja männystä. Kysy myös erikoismitallisia hirsiä.

Jos haluat puuvajaasi lattialankkuja, listoja tai paneeleita, höyläämme ne haluamallasi tavalla. Vakiomittaisten paneelien, listojen ja lankkujen lisäksi höyläämme erikoismitalliset puuosat.

Puuvajat valmistetaan joko täysinä puuosatoimituksina tai kehikkoina – tarpeesi mukaan.

Puuvajan suunnittelu

Puuvajat valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan, mutta tarvittaessa suunnittelupalvelumme hoitaa puuvajan suunnittelun puolestasi. Kerro puuvajan käyttöön liittyvät tarpeesi ja me piirrämme puuvajan puolestasi. Vuosikymmenien kokemus hirsirakennusten suunnittelusta varmistaa sen, että puuvajastasi tulee toimiva, kestävä ja pihapiiriisi tai mökillesi juuri sopiva.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!