Saunamökit


Tilaa laadukas saunamökki - mittojesi mukaan!

Hirrestä rakennettu saunamökki on tyylikäs suomalainen ratkaisu. Höylähirsinen saunamökki sopii pihaan, mökille tai eräkämpäksi metsään. Karkkilan Höylähirren saunamökki on varmasti sellainen kuin haluat, sillä se tehdään toiveittesi mukaan mittatilaustyönä.

Suunnittele saunamökkiin mielesi mukainen löylyhuone, pesuhuone, pukuhuone ja terassi, tai käytä kokenutta suunnittelupalveluamme apunasi. Saunamökistä saa monipuolisen ajanviettopaikan erillisellä ruokailutilalla, takkahuoneella, grillauspaikalla tai erilaisilla terassiratkaisuilla.

Toteutamme modernin tai perinteisen saunamökin, juuri sellaisena kuin haluat.

Meiltä saat haluamasi hirsisaunan tai vaikka kotasaunan.


Saunamökin valmistus

Karkkilan Höylähirren saunamökit tehdään itse valmistamistamme höylähirsistä. Saunamökit valmistetaan 45-120 mm hirsistä, riippuen mökin koosta ja muista ratkaisuista. Voit käyttää myös suunnittelupalveluamme apunasi. Pitkän kokemuksemme ansiosta teemme toiveittesi saunamökistä ratkaisuiltaan toimivan ja edustavan.

Karkkilan Höylähirren saunamökit valmistetaan Karkkilassa kotimaisin voimin. Viimeistele saunamökki Karkkilan Höylähirren höyläämillä lattialaudoilla, paneeleilla ja listoilla, jotka voit myös teettää mittatilaustyönä, esim. ylileveää lattialankkua.

Saunamökit tehdään täytenä puuosatoimituksena tai pelkkänä hirsitoimituksena.

Valmistamme myös hirsihuviloita, hirsimökkejä, hirsitaloja ja hirsisiä piharakennuksia.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!