Vierasmajat


Karkkilan Höylähirren hirrestä valmistettu vierasmaja on oiva ratkaisu, kun tarvitset lisää majoitustilaa. Vierasmajan voit hankkia mökille tai kotiin. Vierasmaja antaa vieraille ja miksei isännillekin oman rauha.

Vierasmajat tehdään mittatilaustyönä. Voit antaa valmiit piirustukset, tai kerro ideasi ja anna suunnittelupalvelumme piirtää sinulle näyttävä ja toimiva hirsirakennus. Pienimpien, kevyimpien vierasmajojen valmistus alkaa 45 mm paksuisesta hirrestä, mutta toteutamme järeätkin rakenteet, kuten huvilat, hirsimökit tai hirsitalot.

Meillä on pitkä kokemus hirsirakentamisesta. Osaamisen ja kokemuksen ansiosta toimintamme on tehokasta. Tämän ansiosta pystymme yhdistämään joustavan tuotannon, laadun ja edullisen hinnan.


Vierasmajan puuosatoimitus

Valmistamme vierasmajan hirret itse männystä ja kuusesta. Höyläykset ja salvokset tehdään kotimaisin voimin vientikuivasta sahatavarasta Karkkilassa.

Vierasmajan tunnelman viimeistelee puiset sisäpinnat. Meiltä saat vierasmajaasi myös itse höyläämämme listat, lattialaudat ja paneelit, myös erikoismitoilla.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!